• Kaikissa koruissa pääroolissa kierrätysmateriaali
  • Toimitus edullisesti kirjeenä, ellet itse halua pakettia
  • Kaikissa koruissa pääroolissa kierrätysmateriaali
  • Toimitus edullisesti kirjeenä, ellet itse halua pakettia

Joulukalenterin luukku 24

28,00 €
−100 %
0,00 €
Ei varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Hyvää Joulua!

Tämän päivän kalenterituote on lahja. Itse tuote ei maksa mitään, tilaajan maksettavaksi jäävät vain postikulut. Ehtona on, että sitä ei saa tilata itselle, vaan se on annettava jollekin toiselle. Kirjoita siis tilauksen ”Toimitusosoite”-kohtaan sen henkilön nimi ja osoite, jolle haluat lahjan menevän. Tilauksen lisätietoihin voi lisäksi kirjoittaa terveiset vastaanottajalle, ne liitetään lähetykseen.


Joulukalenterin päättää kaksi paria Joulu-Tanhuja. Ensimmäiset kullankellertävin, heijastavin palleroin jo menivät, mutta juhlan kunniaksi lisätään toinen pari, nyt punaisin helmin. Korvakorut on solmittu havunvihreästä kuusenkynttilöiden johdosta:


Koukut ovat kirurginterästä. Korvakorujen pituus koukkuineen on noin 6,5 cm.


Omstartin joulukalenterista putkahtaa joka päivä yksi kappale kalenterituotetta. Päivän joulukalenterituote voi olla yksittäiskappale, prototyyppi tai erikoisuus tai välillä myös sellainen, jota saa muutenkin, ja se myydään päivän edulliseen joulukalenterihintaan. Nopein nappaa! Kalenterituotteet ovat myynnissä kunnes ne ostetaan. Ostamattomat kalenterituottet poistuvat välipäivinä.